allexya-bianka-story

Alla inlägg den 21 januari 2015

Av Allexya Andreea Bianka - 21 januari 2015 11:27

Hälsa och utseende vårt hår och påverkar vårt dagliga chit jag inte begåvad av naturen med den vackraste hår , du bör ta hand om honom , ge en rättvis behandling , så i slutet av dagarna , var inte orolig antalet hårstrån föll med tandborstning .Håret fungerar som ett system för tidig varning , och om något går fel i kroppen , är också direkt påverkas . Så, för att förhindra att den försämras , måste vi agera både på ytan , de specifika kosmetiska produkter , och inne , vilket ger alla nödvändiga uppgifter för att vara så vi vill ha : stark , glänsande och silkeslen !

1.Frekvensen av hårtvätt:

- Sett till antalet hår tvättar per vecka , det finns ingen universell regel att gälla . Hår ska tvättas när den förlorar sin fräschör och lyster , även dagligen om det behövs . Men om du har fett hår och tvätta det väldigt ofta , välj din Capilati schampon delikat prydnad , en daglig speciell .

 

2. Hur gör vi korrigerar schampo:

 - Först måste du vått hår och hårbotten med varmt vatten ( inte varmt , eftersom SCR kan orsaka hypersekretion av talgkörtlarna ) . Efter , häll en mängd schampo i handflatan , tillsätt lite vatten och gnugga både hår och hårbotten . Upprepa tills du känner dig helt rengöras från föroreningar hår .

 

 

3.Undvik schampon:

 - När du går och handlar , bör du undvika schampo som innehåller skummedel . Dessa kemikalier är syntetiska detergenter som används vid tillverkning av flytande tvål och andra rengöringsprodukter . De är populära eftersom de producerar rikliga skum , men de är mycket aggressiva och kan torka håret. Sök istället schampon gjorda med glukos , som är mer måttliga .  

 

4. Använda balsam:

 - Har en roll i hårvårds balsam underlättar sitt arrangemang , gör håret och återställer dess struktur . Av denna anledning är det lämpligt att använda balsam efter varje tvätt . Bara vara noga med att inte lämpar sig för din hårtyp och var försiktig när du ansöker . Det är bättre att sträckas endast hårlängd , särskilt på toppar , är rötterna undviks . Om balsam , användning och använda det du kan läsa mer här .

 

5. Balsam vs masken:

 - Många av oss undrar vad är skillnaden mellan ett balsam och en mask eller skulle vara lämpligare att använda . Enligt min mening , båda är lika viktiga . Masken är bara mer koncentrerad än balsam och har en viktig roll vid regenereringen av hår . Det är bäst att använda en mask en eller två gånger i veckan . När det gäller körning , varierar det mellan 10 och 30 minuter , och för bästa resultat och en större grepp på håret , som täcker huvudet med en varm handduk .

 

6. Använda torktumlaren utan att skada håret:


 - När du har tvättat håret , slå in den i en handduk och håll den i 10-15 minuter så. Detta kommer att absorbera en hel del vatten och förkorta den tid torkning med hårtork . Var noga med att inte gnugga håret bara handduken , medan det är vått . Efter kamma det bra med en bred tand kam . Om du inte kan fritt lämna håret torrt , använd torktumlaren på svala skott eller måttligt varma och se till att du aldrig placera den på 15-20 cm av håret .

 

7. Mineral och vitaminer:

 - En hälsosam kost kommer att få positiva konsekvenser för håret , så det matar på rätt sätt och du har i åtanke och härdar med vitamin- och mineraltillskott som hjälper bevara friska hår . Det har visats att vissa vitaminer och mineraler hjälper hårväxt på att hålla sin glans och färg .  

 

8. Eteriska oljor:

 - För tillväxt och förnyelse av hår, använda eteriska oljor från växter eller växter, särskilt eteriska oljor som rosmarin, ylang-ylang och oleander. Lavendel och tea tree är naturliga antiseptiska medel och mycket bra mot mjäll. Vegetabiliska oljor, som sojabönor, solros och majs hydrater och hålla håret glöd.  



Hoppas att jag kunde hjälpa er med några typs om våras hår.


 

 

Ovido - Quiz & Flashcards