allexya-bianka-story

Direktlänk till inlägg 19 januari 2015

Ansiktsmasker

Av Allexya Andreea Bianka - 19 januari 2015 13:15

Idag tänkte jag skriva lite information om ansiktsmasker.

Vi har många frågor,några av de frågorna stälde jag också och viste inte vad skulle jag göra , men här ska jag svara på några av de frågorna som många kvinor undrar sig och ni ska få lite typs också.

   

Vilken version är rätt , varför och hur man använder det - ja , avser vi att klargöra alla dilemman relaterade till ansiktsmasker.

1)Varför använda en mask om du redan med ansiktskrem ?

Masker är en variant koncentrerad och mångsidig - hjälper återfukta huden noggrant avlägsnar föroreningar som ackumulerats under dagen och är rika på anti-aging ingredienser .


2}  Det måste tillämpa en ansiktskrem efter en ansiksmask?

 Mycket beror på vilken typ av mask som du använder.Om det är en fuktgivande formel , då är det inte ett måste.Kan du begränsa dig till en ansiktsolja eller ett serum - som alla kommer att förstärka effekten av masken , och resultaten kommer att bli riktigt roligt . Om lera mask är så är det viktigt att följas av den vanliga krämen .
3) När är bäst att använda masken?
 Den bästa tiden är på kvällen - även innan du går till sängs . Ingredienserna har kommit i kontakt med huden kommer att fortsätta att gälla och när du sover , när naturlig föryngring är mer aktiv än någonsin . Du vill inte att tillämpa det på morgonen , när du är redo att ge ansikte mot ansikte med föroreningar .
 

4) Hur mycket ska jag följa ?

Ett tunt lager räcker för mask att göra deras effekt. Det är viktigt att låta för att fungera exakt så länge som det anges på etiketten.

 5) Hur man väljer din mask : om din hud är:

- Torr : behöver du antioxidanter (såsom vitamin A , B , C och E ) och extrakt : de hindrar nedbrytning av kollagen fibrer . Det tar också hänsyn till hyaluronsyra , som fångar vatten i de djupare hudlagren.Prova: Hydra Mask grönsak Yves Rocher .  

 

-Vettig: du måste leta efter lugnande egenskaper av aloe vera, men du behöver och extrakt av grönt te, kamomill och gurka för att minska inflammation i huden. Medverkande: mask med Aloe, från Apivita.  

-Fet eller akne benägen : du måste söka produkter med renande egenskaper och klar - hjälpa till att lindra bakterier och överflödigt talg . Det är här : lera , med sin mattande effekt , tea tree extrakt , citrusoljor . Försök : Love Nature Clay Mask , Oriflame , 10,99 lei , eller maskera Tea Tree , The Body Shop.

 

 

-Tärna: gå på en uppfriskande variant. Medverkande: Nytt liv åt Sadi mask Retreat.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Allexya Andreea Bianka - 31 augusti 2018 01:10

Fårst kan man fråga vad vill de att du ska göra får utbildning och sen kan du säga vad vill du göra. Men jag vet de e inte så lätt och göra det men man kan prova.Jag säger inte att du ska ignorera vad dina föräldrar säger, därför du vet mer än oss me...

Av Allexya Andreea Bianka - 31 augusti 2018 01:06

Det finns flera typer av inlärningssvårigheter som kan ta sig olika uttryck hos olika individer.* En ”generell” inlärningssvårighet resulterar i att personen har svårare än de flesta andra att ta till sig all slags ny information, och att...

Av Allexya Andreea Bianka - 31 augusti 2018 01:00

Tourettes syndrom hör till de utvecklingsrelaterade tillstånd som debuterar i barndomen eller ungdomen. Det är en kombination av tics, dvs ofrivilliga repetitiva rörelser respektive ljud, som utgör kriterierna för Tourettes syndrom. Dessa tillstånd a...

DID

Av Allexya Andreea Bianka - 6 juli 2018 19:13


Dissociativ identitetsstörning (engelska: dissociative identity disorder, DID), personlighetsklyvning eller multipel personlighetsstörning, är en dissociativ störning, som är en formell psykiatrisk diagnos. Den beskriver ett tillstånd där en enskild ...

Av Allexya Andreea Bianka - 6 juli 2018 19:08

***Udda eller excentriska personlighetsstörningar Paranoid personlighetsstörning Denna personlighetstyp karaktäriseras av misstänksamhet, bristande tillit, tolkar handlingar som fientliga eller föraktfulla och är känslig för kränkningar. Personer m...

Ovido - Quiz & Flashcards